En lååååång natt väntar!

Har varit hemma hos mamsen o papsen o vilat upp mej i helgen, o de kommer behövas i natt! Ska åka till skolan om ungefär en timme för att köa till luciakraballen biljetter... Ojojoj. De blir hårt! Kl. 08.00 imorrn släpps biljetterna och förhoppningsvis får vi tag på iaf en var! Nu ska jag packa matsäcken!

VIlket skämt!

Ska boka in mej på omtentan den 9 januari så fort jag bara kan, för den lär behövas.. Kändes sådär när jag kom på mej själv med att sitta o skratta åt mina svar för att de var så dåliga... 
Meeeeen, nu tänker jag inte bry mej om de tills ungefär efter nyår då jag kan börja plugga till omtentan, för just nu har jag inget plugg ALLS!!! De är helt underbart o de va ett tag sen de va så! Så skönt med helg! 


NEJNEJNEJNEJ

NEJ! Jag vill INTE skriva tenta imorrn!!!!!!

Produktmomentkorrelationskoefficient

Jag är sjukt trött idag igen.... Kan inte ens skylla på att jag vaknade tidigt i morse, men kanske kan Pearsons produktmomentkorrelationskoefficient o all annan trevlig, härlig, underbar statistik nåt med saken att göra..Kommer sväva på moln på fredag ungefär kl 13.15 när denna kurs är sluuuut o tentan är över! (Iaf för denna gång, de lär ju behövas en omtenta men den tar jag då...) Bibblan till 18 idag men sen firade vi en otroligt effektiv plugg-dag med DONKEN! Välbehövligt!

Joni är på bio ikväll så nu är jag själv hemma, o på ett sätt är de himla tråkigt men samtidigt kan jag se Greys utan att nån vill att jag ska byta kanal:)

Thank God for solpuder!

Ojojojojojoj, solariet nästa för Marias del.
Se bild i föregående inlägg.

Tisdag.

Jag är så trött! Va tvungen o ringa o väcka Anna vid kvart i 7 i morse, o de va läääängesen jag va vaken så tidigt! Usch de va jobbigt:) Sen skola 8-10 men stannade kvar o pluggade till 17.30! De va jobbigt o de blev ju inte bättre av att ALLA tal jag räknade idag blev fel. Jättekul när tentan är på fredag....

Åhh, måste bara visa min underbara tröj/klänning, nästan alla som läser har ju sett den iofs, men sis kan ju få se iaf!:)

 
 
Hmm.. Inte SÅ lätt o ta kort på sej själv.. men never mind my ansiktsuttryck, gladast i stan liksom... Den är iaf heeelt underbar! Perfa nu när de är så kallt ute:)

Åh, nästa vecka blir en roooolig vecka, de behövs!! "Gala" på onsdag när Joni SKA vinna 15000 kr, julsittning med psykologerna på torsdag o Luciakraballen när Timbuktu ska spela! De ska bli helt underbart kul! Kanske inte riktigt lika kul dock när vi måste köa för biljetterna hela natten mellan sön-mån men de blir bra de med, måste ju få biljetter!


Helgen i bilder!

Ja, de är faktiskt mycket roligare att titta på bilder än att läsa massa text så slänger in lite bilder från helgen! O bilder säger ju mer än 1000 ord...


Började med glögg o lussebullar med Anna o Hanna o fredags, MYYS!


Hälsade på hos Annu, Patrik o Amélie i lördags, där Amélie o jag snorade i kapp!:)


Joni o jag lagade nån spännande maträtt till lunch, tonfisk o massa grejs som vi hade hemma... hm....


PLUUUUGG!


Är de konstigt att de kostar en del med mat i detta hushåll när Joni äter så här mycket till middag?!?!

Snart blir de da Vinci-koden på TV o sen sova!




Helg!

De är så skönt me helg! Även fast jag har massa o plugga så är de nåt speciellt me helg..
Idag har jag spenderat snorandes o nysandes över statistik-boken, ååååå va skönt de ska bli nästa helg när de är över! Oavsett hur tentan går kommer jag sväva som på moln bara för att jag slipper tänka på det ett litet tag iaf!

Ikväll har vi ätit mat hos Annu o Patrik, o myst lite me Amélie förstås! Nu är vi hemma o ska spendera resten av kvällen framför tv:n me naturgodis o ostkaka, MMMMM va gött!

Skjuter btw upp utmaningen en dag eller två, den va svår, måste tänka lite....

Men gud!

Nu asgarvar han o klagar över att han har ont i adams äpplet.... Va är de jag bor med egentligen?

Onsdag.

Usch, orkade inte ta mig till bibblan o plugga idag som jag hade tänkt, hade för ont i helsen för att orka åka nånstans i morse... Blev lite plugg hemma istället, men de va bra för då kunde jag tvätta o baka en kaka också:)

Undrar för övrigt va joni håller på med, han hoppar hopprep o asgarvar för sej själv samtidigt.... Hmm... ju för sej har han betett sig om om han vore hög hela eftermiddagen så de skulle ju förklara en del....

Nu Roomservice o sen Grey´s, underbart!

Tisdag

Gick faktiskt förvånansvärt bra på redovisningen idag, blev inte röd i ansiktet vilket är ungefär första gången någonsin när jag ska redovisa. Skönt! Sen att de förmodligen berodde på att vi va första gruppen o jag va assvett (alltså redan röd....) från att ha cyklat i Sveriges värsta motvind till skolan, de behöver man ju inte tänka på.. höhö..

Sitter o väntar på att Joni ska komma hem nu så vi kan åka o handla, vårt kylskåp ekar, o de är hemskt jobbig! Har levt på pasta de senaste 5 dagarna, o nu vill jag ha nåt annat! Ska försöka övertala joni om att baka pizza tror jag! :)

Min hals är för övrigt inte alls bättre idag, så jag har proppat i mej mandariner, te o enchinagard i hopp om att inte bli sjuk!!

Nu tillbaka till Chi-två, t-test, z-värde o allt annat härligt i statistikens underbara värld....

Rättning!

Nej bror, du blanda visst ihop mej med dej själv. De är ju du som kallas för tönt:P

Julafton - nedräkningen har börjat!

Nu är de måndag igen, o tiden går så sjuuuuuukt fort! Om en vecka är de bara en månad kvar till julafton! Va hände med 2008 undrar jag?!

Kommit hem från Lina o en underbar måndagsmiddag nu iaf, gött med kyckling-pasta-sås o underbara mat-muffins! Inte nog me de så blev de årets första glögg för min del på de också, med pepparkakor förstås! Julstämning på topp!

Körde Pump idag o är helt slut som vanligt efter de, men de är skönt:) Tänkte köra bodyjam efter skolan imorrn men min hals börjar kännas lite o JAG KAN INTE BLI SJUK NU! Det går liksom inte... Tenta i statistik-skiten nästa fredag vilket absolut inte passar ihop med förkylning veckan innan.... Får nog hoppa träningen imorrn i förebyggande syfte!
Men men.. nu blir de lite tv sen sova, seminarium o redovisning på vårt grupparbete imorrn kl 8! Första gången jag ska stå framför denna klass o prata. Kommer som vanligt bli röd som en tomat, vilket är de absolut värsta som finns. Usch.

Glömde!

Åhhhh. de va ju en till! Va svårt de blev nu....


8.

Nej... kan inte komma på nåt....

Härliga lördag!

Har haft en relativt produktiv lördag.. typ... Pluggade lite, eller försökte iaf läsa genom de som ska gås igenom på föreläsningen på måndag, hoppas att han förklarar lite bättre så att jag fattar!

Mor o far va här en kortis o vi tog en sväng till IKEA för att köpa soffan till henks rum hemma, de kommer bli jättemysigt där inne!

Ikväll blir de en mini-utgång med Anna, förfest hos henne först men tidig utgång eftersom vi ska försöka undvika att betala inträde, vilket innebär utgång typ innan 21.. hehe... Men de är ganska bra för då blir de relativt lugnt vilket jag behöver då jag ska pugga ap-mycket imorrn!

Ska väl försöka ge mej på utmaningen jag fick av sis den här veckan.. 7 smeknamn!

1. Maria. Ja, jag vet. Det är inget smeknamn, men de är vad alla kallar mig:)
2. Meeze. Inte lika ofta nu som när jag va liten dock, men bara av mamma o pappa.
3. M:et. Inte heller de lika ofta men L:et drar ju till me de ibland nu för tiden också:)
4. Stjärt. Av Joni. Åh herregud. De tog emot att skriva här.
5. Hjärtat. Även de av Joni. De känns dock lite bättre att skriva här.
6. Bradley. De känns av nån anledning som de är mest killar som säger de, dels i klassen nu och på högstadiet/gymnasiet.
7. Bäst. Av mej själv.

Ja, de gick ju den här veckan också....


Ja, jag är schwett.

Guuuud vilket roligt pass! Fjoll är ju bara underbar som instruktör o passet va klockrent, en ny favorit! Synd bara att Fjoll inte är instruktör varje vecka, men jag är definitivt inbokad när hon har passet! Är ganska svett nu by tthe way....
Joni tog för övrigt bilen till Campushallen. Ungefär 5 minuter o cykla. No comments.

Blir nu en lugn kväll med Roomservice o Grey´s såklart!

Joni o jag har 5 år imorrn. FEM ÅR!! ETT HALVT DECENNIUM! Herregud. Dags att byta upp sej snart. Fast Joni säger ju att de är omöjligt....höhö


Pärlan är här!

Idag fick Joni den underbara lilla bilen, så himla skönt! Blev en tripp till Repris Design direkt där vi köpte en jättefin taklampa till det nya lilla rummet när vi flyttar! Kommer bli perfa....

Idag va de skola från 8-16 men de va egentligen inget o va där för förrän 13 eftersom vi börja med grupparbetet då! Nu är de i princip klart vilket är underbart skönt då många i klassen inte ens har börjat med de! Nu har jag slängt i mej lite lax o spaghetti, mycket snabbt o inte speciellt gott, men va verkligen tvungen o äta eftersom jag ska iväg o träna om 15 min! Men kan slänga in lite bilder från Fars dag o på bilen förstås:)

Bakade kladdkaka åt pappa!


Lampan!

Hittade ett bra fack i bilen till mina grejer, hehe..

BILEN!

Nej nu måste jag skynda mej till träningen!

Måndag IGEN?!?!

Gud va tiden går fort! Nu är de måndag igen, dock en ovanlig måndag, då Lina blev magsjuk o middagen blev inställd! Tråkigt! Hoppas bara Lina mår bättre snart!

Har varit en bra helg med bror på besök o firande av pappa igår (de va ju faktiskt fars-dag!) o allmänt bara ta de lugnt, väldans skönt!

Idag har vi varit i skolan från 8-15 o sen fick vi springa (typ...) till gymmet för att hinna med pumpen vid 15.15, skönt att va klar med träningen när man kommer hem!

Orka så klart inte laga mat, eftersom jag mentalt sett va inställd på middag, så vi tänkte köra på thai-mat men så va de STÄNGT!! Va är de för sätt?! Så de fick bli en sallad från Victoria istället, dock inte lika god som deras pizza men nån måtta får de faktiskt va på en måndag! 

Imorrn börjar jag 10, vilket är väldigt sällsynt under den här kursen, men på fredag är jag "ledig" från skolan! Tjohoo, de va faktiskt riktigt länge sen! Men ledigt var väl årets överdrift då jag har ungefär 250 sidor statistik att lära mej... huuuuuuu.....

Så där sis, är du nöjd nu? :P Förväntar mig för övrigt en utmaning den här veckan också..... höhö


Utmanad IGEN!

Sis kom ju på att hon tyckte att jag skulle bli utmanad varje vecka, o de kan jag väl gå med på, om hon kommer på nya utmaningar varje vecka!:)

Denna gång ska jag skriva 7 saker alla vet om mej... Here goes...

1. Jag pluggar till psykolog!
2. Mina favoriter är dillchips, höhö
3. Jag är världens största tv-freak
4. Jag bor ihop med Joni (nähä?!?!)
5. Jag har bara varit blond i mitt liv (med lite olika nyanser av lila, rosa, orange o andra tjusiga färger......)
6. Jag tycker det är jobbigt att platta håret, och har det därför alltid i tofs
7. Jag har två syskon

De där va faktiskt mycket svårare än jag trott!!! De kanske märks på mina nöd-lösnings-svar!

Jag utmanar så klart Fjoll!!!

Ett ljus i mörkret

Japp, så känns de just nu, fick tillbaka utvecklingspsykologi-tentan o klarade den, o de känns heeeeelt underbart!!!!!!!!! Dock läser vi statistik just nu vilket jag inte fattar ett skit av. De känns så där.

Torsdag.

Japp, nu har hela den här veckan passerat, nästan iaf... Fort som bara den går de!

Joni o jag har ätit hans mammas underbara taco-paj ikväll som joni hade med sig från fimpen.... Oj va gott de va! O så skönt de va att komma hem från skolan o inte behöva laga mat! Mer sånt!

Har riktig rejäl träningsvärk från pumpen igår, o jag kan ju skylla på de när jag kom på mig själv med att inte ens orka sträcka mig fram o titta på vad joni skulle visa mig på sin dator förut, utan gick in på sidan själv o tittade från min dator som låg närmare.... Ojoj. Var ska detta sluta?

Läska?

Kom på en sak som hände idag.... Anna skulle gå o köpa godis när vi satt i bibblan o då sa jag Jaha, så då ska du sitta här o läska mej... Mina kära Stockholmsvänner Anna o Hanna såg ut som två frågetecken o fatta inte va jag sa!! Herregud, inte är väl läska östgötskt?! Nej då, de tyckte man skulle säga sitta här o sukta mej.... Käre nån, inte kan man väl sukta nån? Man suktar ju efter något? Va, va, VA?

Grey´s såklart!

Japp, jag är bänkad framför tv:n just nu, de är ju Grey´s! Det missar jag inte!

Har haft en mellan-effektiv dag idag, skola 8-10, bibblan en stund o plugga o sen hem o sova en stund o sen pump o sen papps o henrik på snabb-besök (de hade varit på bio i linkan) o nu är jag här! Är grymt trött i huvudet efter all statistik som vi lär oss nu! Men de känns dock inte som nåt fastnar, fast de borde de ju göra... hoppas jag....

Åh!

Har precis haft tjejorna här på måndagsmiddag o av nån anledning fick jag klagomål över vår fina tvätt-hög. Jag förstår inte vad de menar.


Vilken helg!

Ojoj, jag vet inte var jag ska börja.. Gårdagen var fantastiskt rolig, dock så hände nåt med mig o jag blev helt plötsligt liiiiite väl full, kan verkligen inte förstå vad de beror på?! :)
va riktigt kul att alla va så snyggt utklädda också, även om Alex va lite väl läskig! (De där me clowner är inte min grej...)
Lyckades på något sätt ramla (in i soffan tror jag...) när jag skulle bädda åt Macke o L:et så har ett sår som svider som aset vid ögat! Usch!

Idag har jag mått precis så dåligt som jag förtjänat, har legat i soffan framför tv:n precis hela dagen, o käka pizza till frulle, kan ju faktiskt inte bli bättre när man är bakis!
 
Skola 8-15 imorrn o sen blir de måndagsmiddag hos mej, frågan är bara vad jag ska laga?! Har noll inspiration!

Bjussar väl på lite pics från gårdagen!
 
Orkar inte lägga upp fler, men på fejjan finns mer!