SOMMAR!

Nu är det officiellt sommar på RIKTIGT! Tentan gick förhoppningsvis bra, om inte så får jag göra om den senare. Det glömmer jag nu.

Har hunnit med en hel del denna vecka, speciellt brors student i lördags. Mycket konstigt att han är så stor och mycket konstigt att det var 4 år sen vi stod där.
Har börjat så smått på Mo Gård o jag tror att de kommer bli bra, även om de är så sjukt mycket ätt lära sig just nu! Bara att inte kunna kommunicera så som man är van vid är väldigt svårt.

Idag blir de en sväng till Skiren, o kanske årets första dopp? Ska i alla falla jobba i eftermiddag o sen ledig resten av helgen. Fantastico! 


Mindre än 24 timmar.

Nu är det mindre än 24h kvar tills jag på riktigt kan säga att jag har sommarlov. Har pluggat arslet av mej de senaste 2 veckorna, med i snitt typ 9h plugg varje dag, inklusive helg. Vet dock inte riktigt om allt har fastnat (troligtvis inte) men just nu finns det inte mycket mer jag kan göra.

Imorn så här dags svävar jag som på moln. Är det sjukt att jag längtar efter att få städa? Det är inte ofta men nu är det så extremt välbehövligt och så långt bort från allt som heter plugg som de går så imorn ska jag städa som aldrig förr. Sen är de bara att packa väskan o bege sig mot Lotorp, och på lördag tar min lilla lillebror studenten. Ojoj, då ska de firas!


5 dagar kvar.

Idag är det bara fem dagar kvar till tentan, men framför allt bara fem dagar kvar till sommarlov! Känns ganska jobbigt just nu att det är så lite tid kvar till tentan, och att jag pluggat arslet av mej o de ändå inte känns som jag kan någ. 11 timmar plugga på en söndag liksom, inte helt okej!
Har skrivit 70 sidor anteckningar på datorn och nu ska jag lära mej allt.

Annars har det varit en bra helg, efter ett ganska turbulent slut på förra veckan. Känns som jag, och hela min familj, behöver denna sommar och ledigheten som den för med sig. Nu mer än nånsin.


Jag är inte gjord för de här!

Alltså, de där med att vara pigg o alert o kunna plugga lååånga dagar är inte riktigt min grej. Jag orkar inte hålla igång så länge, och jag orkar definitivt inte gå upp tidigt på morgonen! Den här tentan kommer ta död på mej. Glöm allt vad heter hemtenta from hell o allt jag tidigare sagt om andra tentor - den här slår de! Det är inte det att det är svårt, utan bara att det är så sjukt MYCKET! Jag har skrivit 31 sidor anteckningar på datorn, och har inte ens i närheten skrivit hälften. ÅÅÅÅ!

Och btw, varför har jag jordens mest oergonomiska skrivbordsstol?! Den är ju som gjort för att man ska tröttna, få ont och gå därifrån.