Och så kom regnet...

Jag visste att jag aldrig skulle sagt att det var för varmt! Nu regnar de förstås... En riktigt tråk-dag idag!  

Ikväll jobbar jag sista dagen på första delen av sommarjobbet. Tiden har gått så fort! Nu ska jag jobba i ca tre veckor till, sen 1,5 v ledigt och sen börjar SKOLAN! Uschanemej, jag vill ha sommarlov forever.
Eftersom jag är en sån fantastiskt trevlig person ska jag också slänga ihop en kladdkaka till jobbet för att säga tack och hej. De är fejnt.

Hittade för övrigt en riktigt snygg string-hylla i mamsens och papsens garage förut, så med en varm hand och lite olja så blir den som ny! Kommer blir riktigt bra i vårt kök.

Nu lunch, sen promme med Las Lotorps Fjolls och sen jobb.


Volleyboll

Dagen har bestått i jobb fram till 16 o sen fika på P2 för att avslutas med att visa upp mina skillz på volleyboll. De där va inte riktigt min grej, men jag fick faktiskt till en riktig bra (eller ja, lite överdrivet kanske, men men...) spark över nätet. Jag gav liksom upp de där med safe before style vilket Emelie rekommenderade när mina sparkar inte riktigt gick dit jag ville. Och ja, jag tycker man ska spela volleyboll med fötterna. Det blir liksom coolare då.

Till på fredag ska jag slipa på mina volleybolltalanger en aning, o visa var skåpet ska stå i Mallans pool.

Ett skönt bad hann vi med också. Lina, jag o Empan körde ett litet vattenkonstverk som tål att ses om och om igen. Fejnt vare.


Svettigt.

Cyklade hem från Joni vid 9 i morse. Skönt, tänkte jag, då är det ju fortfarande svalt ute. HAHAHA. De fick jag äta upp ganska snart. Med solen mitt i ansiktet och motvind hela vägen hem så kan jag meddela att de va rätt länge sen jag svettades så mycket. De fullkomligt rann på hela kroppen. Lina, din rygg har fått konkurrens.

Idag är jag i alla fall ledig från jobbet o det är ju skönt, förrutom att det är för varmt för att gå ut. Jag vet, man ska passa sig noga för att säga att det är för varmt, speciellt eftersom de förmodligen kommer regna snart.

Winnerbäck va förresten helt fantastiskt! Bra väder, underbar musik o fantastiskt sällskap. Svårt att önska sig nåt mer!







Tur att han sjunger bra den där Lasse, för han är ju inte skit-hot.


Värmeslag

Ojojoj, nu är det sommar på riktigt! Nu har det varit runt 30 grader o strålande sol i mer än en vecka, och det är ju fantastiskt skönt! Blir lite dåligt bloggande av förklarliga skäl...

På torsdag är det återigen dags för underbara Lasse i Linkan. Åker dit under dagen någon gång o äter middag o dricker vin med finaste Cornelia o efteråt blir det en utgång på Platå. Undra hur varmt det kommer vara där inne  -typ 100 grader?!

Dagarna är i alla fall underbara med ledigt från jobbet (än så länge i alla fall, till helgen drar det igång ordentligt...) och sol och bad! Synd att klaga...