Det känns som igår!

Fick precis ett MMS av min bror med en bild på hans studentmössa på. Åh, de är inte utan att jag fick lite tårar i ögonen! Den va så fin och jag tänker dels på hur stor han har blivit (ja, jag vet, nu låter jag som en gammal tant, men ändå!) och så tänker jag på våran student! Den veckan var bland det roligaste och samtidigt sorgligaste veckorna jag har varit med om. Självklart tyckte jag inte att det var ett dugg sorgligt just då, men nu i efterhand så... Det är först i efterhand man inser hur bra man hade det på gymnasiet - allting serverat på ett guldfat! Kompisarna visste man att man skulle träffa dagen efter, helgerna var alltid lediga och man behövde inte oroa sig för kass ekonomi eftersom mamma o pappa paya allt! Mat på bordet och ren tvätt var liksom en självklarhet. Nu har man helt plötsligt blivit vuxen o ska laga mat, städa, betala räkningar, tvätta o göra allt annat tråkigt helt själv. Det är ju så klart helt underbart att kunna bo själv och styra sitt eget liv helt och hållet, men man liksom förstod inte hur bra man hade det då, och det värsta av allt - man tog inte vara på hur bra man hade det!

För övrigt så visar termometern 18.3 grader (i skuggan!) och jag måste sitta inne o plugga. Bajs.

Regnig onsdag

Har haft en ganska seg dag idag. Borde ha pluggat men av någon, väldigt dålig anledning, så har min hjärna bestämt sig för att ta sommarlov så där 7 veckor för tidigt. Åhh, blir så frustrerad när jag tänker på att jag har haft massor tid idag men knappt pluggat nåt!

I morse va jag i alla fall ute o gick med Lina en sväng innan frukost, det blev dock inte så långt eftersom vi kom på att det va ganska dumt att inte ha ätit frukost innan. Ikväll blir det sen träning vid 21 eftersom Sahar ska filma sitt aerobics pass för o få nån slags legitimering, och eftersom hon behövde minst fem deltagare så ställde jag upp. Annars tycker jag inte så mycket om att träna så sent, jag menar, är ju då hemma vid typ 22.30 och då borde jag ju sova för länge sen! Typ...

Är i alla fall segt att inte ha Joni hemma. Jag har kommit fram till att jag skulle ha väldigt svårt att bo själv, jag blir uttråkad direkt! Saknar Joni också, men desto roligare blir det när han väl kommer hem!


Är uttråkad.



Min mamma säger att jag inte borde äta kakor, men det gör jag ändå.

Kommer ni ihåg? Sjukt rolig i alla fall.



Ja. Det kan vara så att jag är lite uttråkad.


Idrotts-änka

Nu har Joni åkt till jobbet. Sen åker han hem till Fimpen ikväll o sen Sthlm imorn o Portugal på lördag. Då är han borta i 3,5 veckor. Usch säger jag bara, så länge har vi aldrig varit i från varann! Känns lite konstigt, även om jag vet att det är bra att få sakna varann ibland också...

Men nu ska jag städa, bara för att undvika att plugga. Ska till skolan kl 15 (va är de för tid egentligen?!) men innan dess ska jag hinna plugga också. Ska bara städa först.

Lyssnar för övrigt på bästa Melissa Horn nu o hennes låtar är så fantastiskt underbara! De är nästan så jag liksom låtsas vara olyckligt kär eller bara allmänt deprimerad för jag tror verkligen hennes låtar blir (om möjligt) ännu bättre då. Det bästa av allt är att hon ska spela med Lasse i Linkan i sommar och JAG HAR BILJETTER! Najs.


Hemska väder!

Jag tror knappt att det är sant, men det snöade på mig när jag nyss cyklade hem från skolan.. Det är ju helt hemskt, med tanke på att det är MAJ nästa vecka! Visserligen så ligger snön inte kvar men ändå.. Det är liksom själva grejen.

Till nåt roligare, nu är det äntligen klart med sommarjobb för min del! Kommer att vara på två olika boenden på Mo Gård, en första halvan av sommaren och så ett annat i slutet. Ska bli riktigt kul faktiskt! Blev ju lite orolig när mamma sa att det va 600 sökande på 30 platser på Siemens o att jag då knappt hade nån annan plan, men nu löste det sig ju alldeles ypperligt!

Höll på att glömma, GRATTIS till bästa L:et på 23-årsdagen! O alla andra april-barn förstås:)


Måndag igen

Så var det återigen måndag efter en skön helg! I fredags var det Stimulus-sittning på Flamman, grymt kul! Vi hade till och med fixat ett gyckel som jag är ganska säker på var mycket uppskattat! Det va i alla fall riktigt kul...

I lördags va det en seg morgon men sen kom pappa o hjälpte oss med att fixa trall (eller ja, snarare ett helt golv faktiskt) till balkongen, o det är så snyggt! Ska bara betsa det så att det blir som mörkt trä, sen är det perfa...

I lördags kväll va jag en snabbis hos Ida för o fira Malin o henne med en fantastiskt god tårta (åh, kan passa på att göra reklam för tisdagsmiddag.blogg.se, där finns receptet) Sen skulle alla de andra brudarna ut men på grund av mitt tillstånd från dagen innan åkte jag hem o myste med Joni med godis o film istället. Underbart!

Igår va också en bra dag som började med brunch med tjejerna o sen promenad runt Stångån, där vi testade nya springstilar och nu är jag helt övertygad om att vad som än händer, så kommer jag va snyggast när vi springer Blodomloppet.

Och nu är det måndag igen. Ska upp till skolan o plugga en sväng o ikväll väntas tvätt och springning. Inte så speciellt kul dag, men det är ju fint väder i alla fall! :)


Vårkänslor!

Såg här på bloggen att jag den 4/4 förra året satt ute på balkongen o solade i BH o svettades. I helgen var väl så nära det som det går när jag va hemma i Lotorp för lite påskfirande o kunde sitta ute o sola i linne! Sen att de va snö när jag vaknade i måndags behöver vi ju inte låtsas om... Och i morse var det 11 grader när jag cyklade till skolan och det är så underbart skönt! Förhoppningsvis håller det i sig ordentligt nu så det inte blir nåt bakslag senare...

Ikväll väntas middag hos Camilla, och jag har höga förhoppningar! Dels så gör Camilla alltid jättegod mat, men också så har denna middag planerats länge och väl så nu är det upp till bevis :)


Påsklov!

Är hemma i Lotorp efter att ha kommit tillbaka från begravning i England i början av veckan. Det gick bra, va åtminstone kul att träffa alla!

Här hemma känns det i alla fall som våren är på väg ordentligt, tog inte ens med vinterjackan från Linköping i ren protest! Men än så länge har den inte behövts och igår satt jag faktiskt ute på terassen i en halvtimme och solade. Va så skönt!

I eftermiddag ska vi in till Norrkan och köra Laserdome med familjen och några till, vilket ska bli grymt! Och ikväll ska vi träffas med tjejerna och käka mat hos Wenche som hon o Malin fixar, underbart!