EN cell för lite?!?!?!

När man har en cell för lite kan man inte vika tungan i tre.. bara så ni vet.


Grapefruktextrakt
-no good.



platå ikväll??!1887! jag är där! de går utför nu.

Köket!



Nya tapeten är underbar! Lite mörk bild, men tog den igår kväll utan blixt med mitt älskade stativ så de fick bli så...



Close-up på tapeten



Köket åt andra hållet. Bakåt får ni inte se, för där agerar golvet pappersinsamling just nu....



TIll sist -  ett hjärta till er!! Puss! Och ja, jag ska göra nåt åt nagellacket....



Jordens snyggaste tapeter!

Ojoj, nu är de så snyggt i köket! Är superduper nöjd! Ska försöka ta nån bra bild, vilket är lite svårt då tapeten är lite hysterisk så bilden ser ännu mer hysterisk ut... Lilla rummet är också klart o jag är så himla glad för vår underbara lägenhet just nu! Härifrån tänker jag inte flytta på bra länge, de kan jag meddela...
Bara sovrummet kvar o de ska han ta imorrn sen är de bara o börja borra:)

Har varit o tränat direkt efter skolan o jag bara undrar, var tog min koordination vägen?!?! Brukar klara av dans o sånt hyfsat bra men kände mej mest som bambi på hal is... Men men, kan skylla på att jag inte kört BodyJam på ett tag o de är ju inte riktigt som aerobics! 

Spotifyar Winnerbäck för övrigt o jag vill bara säga: lyssna på Som jag hade dig förut med han o Melissa Horn... Ååååå gåshud!

På torsdag ska Ida ha inflyttningsfest o då kommer L:et o som jag har saknat henne! De ska bli så kul o gå ut med Fimpen gänget igen!!

Ska ta en dusch nu o sen gå o hämta semmeltårtan till ikväll, blir en riktig myskväll för att fira mitt hjärta som fyller 23!

Semmel...?

Läste genom inlägget o va konstigt de ser ut med semmel.... Stavas de så!?

Uttrååååååkad!!!

Gud. Jag har INGET o göra! Är så sjukt uttråkad. Har suttit i soffan sedan kl 8 i morse, (jag vet, de låter hemskt.) men nu börjar jag få träsmak i bak o kryp i benen! Har hunnit med att skriva ett CV, maila till de gamla arbetsgivarna på Siemens (som i princip sa att de va klart att jag kan jobba där i sommar) o så har jag sökt fler jobb i Linkan. Skrivit in mej på vikariepoolen på vård och omsorg så de är ju bra, men jag tror inte de ger nåt. Men försöka går ju! Nu har jag precis beställt en semmeltårta till imorrn (semmel-dag + Jonis birthday = semmeltårta)  o så väntar jag på att Lina ska ringa så ska vi gå ut o gå. Måste en sväng förbi stan o fixa lite också... Jag gick för övrigt upp så tidigt för att målaren kom vid 8 men han har redan hunnit med o spakla o fixa så nu kommer han tillbaka imorrn för att sätta upp tapeterna.. Tjohooo de kommer bli så sjukt bra!!!

Himla skit-snö!

Usch, nu är jag trött på det här hemska hemska vädret! Jag vill ha sommar, sol o värme, men det känns vääääldigt långt bort idag när snön vräker ner utanför fönstret...
Tänkte åka till träningen förut o kom typ 300 m (med bilen alltså) o sen fick jag panik o va tvungen o vända, de gick inte att åka! De va så sjukt halt! Så de blev tyvärr ingen träning för min del idag...

Har förövrigt kommit på att de är bikinisäsong om 3 månader så från och med 1 mars blir de inget, INGET, onyttigt för min del! Till och börja med kör jag en månad men sen får jag se... Ska försöka mäta mig innan också så jag kan se om de blir nåt resultat (hoppas!) Att väga mej går helt o hållet bort, stod på en våg senast när jag vägde typ 55-60 kg så tyyyyp... 4 år sen? nej nej, väga mej går helt bort!

Nervös

Usch, sitter hemma o bara väntar på att jag ska få åka till skolan för att skriva den där jäkla tentan. Vem har kommit på att man ska skriva tenta kl 14 förresten?? De är ju döden att gå omkring hemma o bara vänta! Visst skulle jag kunna plugga, men de känns som det som jag inte kan nu kommer jag inte kunna sen heller så de är liksom inte lönt. Jag försökte sova länge men vaknade en miljon ggr i morse för att inte försova mej. Som om jag skulle sova till 14.30 eller vadå? Den här tentan känns så flum så de är helt hemskt. Jag har ingen som helst aning om ifall jag kan nåt, eftersom jag fortfarande inte har koll på vad jag ska kunna! I hate this...

Huuuungry!

Nu har jag äntligen lagt ifrån mej pennan och blocket för idag, håller istället på o laga mat för fullt. Blir lax med stekt vitlökspotatis o rotfrukter i ugn o lite bea-sås på de ikväll, ska bli riktigt gott o jag är sjukt hungrig!

Har ju tenta på torsdag o vi får se hur de går, är så skumt upplagt, har ingen kurslitteratur, knappt haft några föreläsningar, utan de vi har o gå på är arbetena som alla grupper har gjort.. Sjukt konstigt, med tanke på att han inte rättat dem än, så då kanske vi lär oss helt fel! Jag bleijr så twött...

Så här kul har jag när jag pluggar.



Tystnad.

Jag har kommit på att jag kan bara plugga när det är knäpptyst runt omkring mej. I alla fall idag. Sitter i köket och stör mig bland annat på att kylskåpet låter, att datorn susar, att grannarna spolar vatten eller rör sig, och att bilar kör förbi utanför. Jag sitter o svär tyst för mej själv för att jag blir så irriterad. Kort stubin? Eh, ja.
Jag längtar till lilla rummet blir färdigt så jag kan stänga in mej där, så skyddas jag i alla fall från ljuden kylskåpet ger ifrån sig.

Åhhh, nu spolar de vatten IGEN....

Pinsamt.

Idag va jag i bibblan o höll jackan under armen så den hängde upp och ner liksom. Jag hade så klart glömt bort att jag hade ett par tamponger i fickan så, ja sen kan ni ju räkna ut resten. De va ganska pinsamt med tanke på att de va precis efter lunch o massa folk i bibblan, de va så klart också precis framför ingången där det alltid är mest folk... Tur att jag är så cool så jag inte bryr mej om det. Typ.

Designer-tandkräm

Joni har handlat själv idag. Han har köpt designer-tandkräm som passar in med färgerna i badrummet. Som tur är så va den inte dyrare än de andra tandkrämerna, för då hade han aldrig fått handla själv igen...





Här är en del av badrummet, eller typ hela, de är ju inte så stort! Blev riktigt bra med lampan som pappsen va så snäll o satte upp åt oss!

Idag har varit en riktigt seg dag, kom hem från skolan typ kvart över 7 o möttes av ett berg med disk... Men nu är de fixat, så nu ska jag dega framför tv:n ett tag o sen ska jag soooova!

Utmanad!

Blev ju utmanad av Fjoll så de är väl bara o köra då...



Den här bilden låg i mapp nr 7, som bild nr 7. Bäcken hemma i Lotorp under jul i år!

Ska snart bege mej av till skolan, blir en mördardag, eftersom vi ska försöka skriva klart vårt arbete! Ojoj, 8 viljor ska fram i ett o samma arbete! Wish me luck....

Tandläkaren...

Har precis varit hos tandläkaren o de gick bra förutom att jag hatar när de tar bort tandsten! Nu körde de men nån slags borr för o ta bort de... Usch säger jag bara! De durra i hela huvudet o isa som bajs i tänderna... Nej, tandläkaren, i don´t like!

Student på riktigt?

Idag på ICA kände jag mej som en riktig student. Jag inhandlade nämligen 3 pkt blodpudding o 2 korvar med ärtsoppa. Ojojoj, vilken kulinariskt måltid de ska serveras hemma hos familjen Jaako/Bradley ikväll! Observera dock att blodpuddingen är till Joni, jag skulle aldrig få för mej att äta de där... uääääk....

Måndag

Nu är de måndag igen o jag sitter o pluggar för fulla muggar! Ska försöka skriva klart min del till grupparbetet nu, så jag slipper sitta med det imorrn... Har bara en föreläsning vid 15-17 så jag borde hinna klart de! Önskar dock att jag hade varit lika effektiv som Fjoll som satt o plugga vid 8.30 i morse, men när Jonis klocka ringde vid 8.15, så somnade jag så klart om direkt... Ujuj, morgnar o jag = ingen bra kombination!


Sitta-inne-o-mysa-i-soffan-framför-tvn-dag

Idag är en riktig sitta-inne-o-mysa-i-soffan-framför-tvn-dag, grått, slaskigt o till råga på allt så är det söndag! Jag sitter dock inte i nån soffa jag inte, jag pluggar för fullt, springer fram och tillbaka till tvättstugan o väntar på att klockan ska bli ungeför 16.00 så jag kan börja ge mej av till campushallen för ett aerobics-pass. En riktigt effektiv dag med andra ord! Blir så skönt ikväll när allt är fixat o jag bara kan sitta i soffan o mysa framför tvn som jag egentligen vill göra nu...

Igår va de ju melodifestivalen som var sämre än på väldigt länge måsta jag säga! Inte en enda låt som jag tyckte va bra! O Caroline af Ugglas, vem fasiken röstar på henne egentligen?!?! Jobbigare människa får man leta länge efter! Nejnej, funderar på en diss av melodifestival hädanefter faktiskt, om de ska hålla den här nivån.. ujujuj...

Nej, nu måste jag ner till tvättstugan igen!

En sida är inte mycket!

Skriver ju på ett grupparbete för tillfället och vårt ämne är utvecklingsstörning. Det är ett ganska stort ämne och min del i arbetet är att skriva om orsakerna till detta och även om de tre ABC-nivåerna som finns. Vi är 8 pers i min grupp och vi ska skriva sammanlagd mellan 10-14 sidor med 1,5 radavstånd. Detta innebär ca 1 sida var eftersom vi ska ha försättblad, referenslista och diskussion också. Jag har nu skrivit ca 0,5 sida och har knappt börjat. Ojoj, jag skulle behöva typ tre sidor för att kunna få ned allt som jag vill! Jag brukar vanligtvis inte tycka att det är svårt att hålla sig inom ramarna för hur mycket man får skriva men denna gång blir de riktigt kämpy.

Är rätt nöjd med vår tvättstuga för övrigt. Bokade precis tvätt-tid till imorrn o de finna alltid hur mycket tider som helst! O så får man tvätta hur länge som helst också. Typ. 7-15 iaf.

l kväll blir de gratis pizzabuffé på Platå pga att det tydligen va dålig service där när vi hade vår julsittning. Jaha, va de? Tänkte jag när jag hörde de, lite dåligt va de kanske men inget märkbart. Men men, gratis pizza säger man ju inte nej till så jag tackar och tar emot!

Svårt att komma igång

Sitter i soffan nu o har precis tagit upp pluggböckerna... Har hunnit med att diska o ställa i ordning allt i köket, o att städa toan. Jag har alltså inte börjat plugga vilket inte är bra. Jag vet ju att jag kommer kunna skriva ganska mycket när jag väl sätter igång eftersom jag har samlat på mej ganska mycket material, men de är just de där med att sätta igång. Det har ALLTID varit mitt stora problem. Jag hittar på en miljon andra saker att göra innan jag tar tag i det som jag faktiskt måste göra. Jag gör det sen är min standardfras. Mamma, pappa o Joni kan definitivt intyga de.
Steg nummer ett för mej just nu är att sätta mej i köket o plugga istället för i soffan som är alldeles för skön = jag kommer somna.

Hemma-plugg

Vaknade i morse i tro om att jag skulle ta mig till skolan för att sitta i bibblan med plugget. Joni sa dock att det snöade ute och då kom jag ganska snabbt på andra tankar- jag har ju ändå allt jag behöver för att plugga hemma... Efter att jag fått två sms från basgruppsmedlemmar som verkade ha tänkt samma sak som jag så betsämde jag mej för o spendera dagen i soffan med datorn i knät och böckerna om utvecklingsstörning bredvid mej. Så skönt! Jag måste bara diska efter onsdagsmiddagen igår... Ååå, saknar diskmaskinen lite grann nu!

Puh...

Hämtade precis tillbaka tentan (som för övrigt skulle varit färdigrättad för 1,5 vecka sen men som blev klar nu...) o jag klarade den! Ett poäng från VG (8p, VG=9...) men de gör inte så mycket, bara jag klarade den så är jag nöjd! Sitter i skolan nu o försöker skriva på min del till grupparbetet så nu åter till det...

Sneak peak - vardagsrum

Va bara tvungen att visa den perfekta soffan. Never mind allt skräp som ligger runt omkring, det ska självklart bort sen...



Jonis fina vägg också, som blev klar igår. Den orangea fotäljen ska dock kläs om, inte sååå passande i vardagsrummet just nu...



Ujuj, va bra det här blir. Plus att det är tusen ggr snyggare i verkligheten!

Synd bara att jag måste till skolan, vill ju sitta i soffan hela dagen!

Främmande besök på förmiddagskvisten...

Har några män här just nu. Hmm, de lät skumt men är helt oskyldigt, de levererar och sätter ihop våran soffa. Det känns skitskumt o jag vet inte hur jag ska bete mej. Just nu gömmer jag mig i köket o försöker plugga, men ska jag gå dit o låtsas vara social? Nej, de gör ju sitt jobb, de är ju inte meningen att jag ska lägga mej i. Men tänk om de undrar nåt? Nåja, de vet ju var jag är om de är nåt... Eller? Usch, tycker inte om sånt här. Som när de gjorde besiktningen både här o i Ryd. Då följde jag efter besiktningmannen som en svans och visste inte riktigt var jag skulle göra av mej själv.

Puuuuuh, nu gick de. O de blev så gryyymt bra!! Yes, äntligen en ordentlig soffa!

Lång o tråkig söndag...

Vaknade vid typ 11.30 i morse och mådde precis som jag förtjänade. Hade riktigt, riktigt kul igår! Flamman är nog ändå ganska underskattat, va bra musik o kön gick ganska fort, o så är de ju billigt, vilket man inte säger nej till!

Har spenderat dagen med att måla, plugga o sova nu är jag så uttråkad man bara kan bli. Jag borde ju egentligen gå o sova men orkar inte resa mej från fåtöljen... Åhhhh, dagens i-land problem!

De är fruktansvärt tråkigt att va själv hemma för övrigt, tur att jag har Joni för jag skulle bli alldeles för rastlös och uttråkad om jag bodde själv. Tur att han kommer hem imorrn, usch va lång en helg blir när man vanligtvis träffas jämt!