Påsk och allt det där.

I helgen har jag haft den mest välbehövliga påskledigheten ever. Jag har inte gjort annat än att äta, sova och sola. Rätt najs! Vädret va ju rena rama sommaren så jag har bott i ett par shorts och bikini hela helgen också - synd att klaga på det!

I fredag åt vi påskmat med tjejerna och det är alltid lika mysigt när alla träffas igen! Ska bli kul i sommar när alla (nästan!) är hemma igen.

Apråpå sommar så är den spikad för min del nu. Så skönt det var att få veta att jag fått ett jobb! Äntligen! Blir på Profilenteamet som skötare typ, alltså att hjälpa personer med olika psykiska problem att handla, städa osv. Blir nog bra! Ska jobba ganska intensivt under fem veckor och nästan inget alls under de andra. Går visserligen intro precis när skolan slutar men sen är det ledigt till 7 juli då det drar igång. Blir riktigt bra! Skönt att kunna va lite ledig också...

Och btw, ingen som har lite pluggmotivation till övers eller? Har en seriös brist på det just nu!


 


SOOOOMMAR!

Ja, dra mig baklänges och kors i taket, det är för tusan nästan sommar ute! Hur underbart är inte det? Så fantastiskt skönt.

Har haft en ganska skön dag, började med lite plugg i skolan men när Cornelia och jag insåg hur varmt det var ute på lunchen kom vi på att det är bättre att plugga när det regnar och åkte hem. Tog en härlig promenad runt stångån och kom hem och somnade i solen på balkongen en stund. Så härligt!

Imorn ska jag lämna in en hemtenta som egentligen blev klar i torsdags. Har jag gjort nåt fel när det gick så fort?! De känns som de... Men men, nu är jordens segaste kurs över och halleluja för det! Organisationspsykolog ska jag då inte bli.

Påskvecka är det ju också! Åker till Lotorp på torsdag och käkar påskmiddag med Finspångs finest på, fejnt dä.
Enda dåliga är att Joni är i Finland för att massera hans onda hälsena. Det är bara han där uppe som kan fixat tydligen.

Nu - mat.

Träningsvärken från helvetet.

Ojojoj. Jag ska berätta.

I söndags tänkte jag va lite duktig på gymmet och köra en maskin (vadpress) som visserligen brukar ge mig träningsvärk men på ett skönt sätt, om ni fattar. Härligt, tänkte jag och klev i och körde på samma vikt som när jag för typ 2 år sedan körde maskinen ett par gånger i veckan (till saken hör att jag inte kört den på ungefär ett år). Det skulle jag inte ha gjort.
Jag har aldrig i hela mitt liv upplevt en sån brutal träningsvärk. Nej, träningsvärk är en rejäl underdrift - detta är en förskräcklig SMÄRTA som gör att jag inte kan gå ordentligt och om jag sitter i mer än fem minuter är det omöjligt att komma upp. Vaderna liksom drar ihop sig och då måste jag antingen gå på tå eller med böjda knän - väldigt opraktiskt. Jag låg vaken inatt och funderade på hur jag ska kunna klara mig i skolan idag, kanske är lite konstigt om jag står upp under hela handledningen (tre timmar...)?!
Jag har nu provat allt - massage, stretch, liniment, magnesium och varma duschar - INGET hjälper! Värktablett är mitt nästa steg.
Är det nån som har nåt bra tips mot träningsvärk? Inte mer träning, de går inte när bara ett litet toa-besök blir världens projekt.
Påminn mig om att aldrig mer köra den där maskinen.

Nåväl, till nåt roligare!
Jonis syster fick en liten (eller ja, ganska stor) bebis igår! En liten lillasyster åt Amélie. Så underbart!