Det där med måndag.

Nu är det måndag igen. Näst sista måndagen innan jag faktiskt kan säga att det är sommarlov. 2 veckor kvar bara! Imorn är det dags för sista tisdagsmiddagen på väldigt länge. Blir att fira ordentligt med mat på restaurang! Hösten i Linkan kommer kännas konstigt när nästan alla mina fina Finspångsvänner drar ut i världen. Fjoll till England, Camilla till Frankrike och Ida till Australien. Lina, du får faktiskt inte åka till Norge för då blir jag för ledsen. Som tur är kommer Malin hit och jag har ju faktiskt mina kompisar kvar här, men ändå. Det kommer bli tomt.

Idag har jag haft en lång dag som började med att jag gick upp o pluggade innan skolan. Märk väl att det ALDRIG har hänt innan skolan när jag börjat vid 10 tidigare. Dock ingen lång pluggstund men ändå. Sedan skola 10-15 o Stimulusmöte till 17.15 sen hem o plugga igen. Usch, jag orkar inte mer! Jag är verkligen inte van vid att plugga så mycket, men jag borde kanske inte klaga med tanke på att det inte är längre än en vanlig arbetsdag egentligen. Nu måste jag laga mat, (varför är jag inte rik och har en personlig kock för?) och sen blir det att dyka ner i boken ett tag till. Det är mycket kvar att läsa.


Förvirrad och trött

Usch, jag är så trött på att plugga! Har suttit hela eftermiddagen och läst och läst, men de känns inte som jag nånsin blir klar med den där jäkla boken!

Är trött konstant också, det bidrar till att det blir väldigt jobbigt att läsa. Somnade PÅ boken förut och vaknade av att jag ritade mej själv i håret med överstykningspennan. Det känns bra. Toppen av isberget var ändå att jag var o hälsade på mormor i morse och när jag skulle åka tillbaka till Linkan (hon bor i Norrköping) upptäckte jag att jag åkte åt fel håll när jag kom till Kolmården. Satt alltså och körde norrut, när jag skulle åt precis andra hållet. Förvirrad? Nej då. Inte jag.

Nu vill jag bara att den här tentan ska va över så jag kan ta sommarlov, för jag behöver ett långt jäkla sommarlov just nu!


Lördag

Åh, underbara helg!

Jag har haft ett par underbara dagar i Karlstad, o de är ju inte så konstigt med tanke på att jag hade det bästa tänkbara sällskapet. Vårruset gick väl, eh, bra. Eller nej, inte bra, men jag sprang runt hela. Men men, skitsamma, jag har i alla fall förbättrat mej ORDENTLIGT sen i vintras när jag knappt kunde springa 100 m utan att dö och inte hade sprungit ordentligt på ungefär 3 år.

Igår kväll satt vi ute o drack vin till 23.30 hemma hos Anna med Hanna o Daniel o det är ju så fantastiskt underbart att inte frysa ihjäl när man sitter ute så länge! Efter det gick de andra ut medan jag kröp ner i min säng och somnade som en stock! Mycket bra beslut att inte följa med ut, känner jag idag.

Idag blir de plugg på balkongen i bikini har jag tänkt, o så ska jag föreslå för Lina att vi ska äta glass på Bosses. Jag tror inte hon har nåt emot det. Det är fantastiskt väder ute och jag kommer förmodligen smälta bort på ballen, men det klagar jag inte på.

Kl 15 idag hejar jag på Sis o Ned, i alla fall i sinnet, för då springer de Göteborgs Varvet! O Joni som tävlar sina första 800 m i Holland idag, Jag vet att det kommer gå bra älskling.


Karlstad!

Nu ska jag o Fjoll snart sätta oss på tåget till Karlstad o L:et! Ska bli så kul att träffa henne o se hur de bor! Skäms lite för att jag inte varit där tidigare...
Imorn är det också dags för Vårruset, blir väldigt spännande att se hur de går...

Men nu, mot Karlstad! Las Lotorps Fjolls, together again...


TGIF

Thank God it´s friday. Inte för att jag behöver ledigt, men bara för känslan liksom. Och en bra helg kommer det bli, med årets fest som går av stapeln imorn! FLASHBACK 90´s of course! Ska bli grymt kul o jag hoppas lägenheten står pall för en förfest med mina brudar.

Har precis varit ute o sprungit, blev bara tre km men de va på asfalt som jag egentligen inte sprungit på alls i år, så jag ville känna på hur de kändes. Inget ont i knät än i alla fall, får hoppas de inte börjar kännas imorn.
Tur va det också att jag bara sprang så kort för nu vräker regnet ner utanför fönstret så jag hann ju undan det också!
Nu blir de dusch o sen en plugg o lite städning.


ÅSKA!

Jag vill bara meddela att det åskar. Såg blixten för ca en minut sen o så hörde jag mullret nu. Lite läskigt. Jag gillar inte åska, speciellt inte när jag är själv.

Har i alla fall haft en väldigt mysig kväll med finaste Cornelia. Vin, vindruvor, kex o ost på en vanlig onsdagskväll är inte fy skam. Vi har även fixat våra supersnygga kläder till Flashback på lördag, vilket kommer bli grymt.

Nu - Sängen.


Tisdag.

Nu har återigen en helg passerat. En helg närmare tentan, en helg närmare en kurs med plugg upp över öronen men framför allt, en helg närmare sommaren.
Idag började vi kursen som vi ska läsa på mer eller mindre traditionellt vis, alltså med en bok som vi ska tenta av i slutet av kursen. Det kommer bli ganska intressant eftersom ämnet är väldigt intressant men också för att se hur de kommer gå att läsa på de här viset. Har räknat ut att vi behöver läsa 30 sidor om dagen för att hinna med och det känns ganska tungt just nu.

Sitter o väntar på att få gå till Camilla på tisdagsmiddag, men de är inte förrän om två timmar. Varför kan vi inte bestämma att vi ska ses kl 17 istället för? Jag börjar bli hungrig.
 
Kanske kan läsa lite innan dess då. Har trots allt 25 sidor kvar för att klara dagskvoten idag. Puh.


Syndat.

Cornelia räddade mig från en tråkig torsdagskväll i soffan framför tv:n genom den fantastiska idéen om att åka till donken o käka glass. Nu tänker ni säkert, men du har ju bara en ätardag i veckan så varför slösa den på en liten fjuttig glass? Jo, vi kom på att om vi båda syndar och bryter vårt löfte så är vi ju skyldiga varann en middag och då kan man lika gärna skriva av det. Alltså, vi får synda, så länge vi gör det tillsammans. Najs. Gött va de också.

Nu blir de plugg en liten stund för att sedan åka hemåt mot Fimpen där syster är på besök en snabbis. Blir mys med familjen ikväll o sen tillbaka till Linkan imorn.

Cornelia o jag kom även på den mest briljanta idéen om outfit till Flashback. Det är inte mycket, men ack så fyndigt. Fjoll, jag tar tillbaka de där om att du måste va utklädd till tänderna, jag har kommit på att de bara är jobbigt, så lite blå kladd-ögonskugga funkar de med. Eventuellt en flashig sne-lugg så är jag nöjd!
Ska bli så kul på Flashback, har ju lyckats övertala (nästan) alla fina Fimpen-girls att komma!


187 cm

Jag har köpt ett par skor som jag blir nästan 190 cm lång i. Jag vet inte riktigt hur detta ska sluta, men ja, jag kan faktiskt gå i dem.

Och erkänn att de är jäkligt snygga. Rea också! 250 pix.


Klag.

Åhhh, blev så irriterad på väg hem från skolan när min kedja på cykeln hoppade! Försökte va lite teknisk o sätta tillbaka kedjan, men när man har varit i skolan till 18.45 så vill man bara hem, det kan jag lova! Så imorn är de min cykel som ska in bli lagad, tur att jag inte ska till skolan imorn! Hatar att gå. Orkade inte ens laga mat när jag kom hem för jag på så dåligt humör, så jag tog en matlåda ur frysen. Kanske inte det bästa när jag ändå är hemma o kan laga mat, men det skiter jag i idag.

Va ute o sprang i morse också, men jag får så brutalt ont i vaderna när jag springer! Inte som träningsvärk utan mer ont ont liksom. Idag sprang jag till o med bara 2,5 km men ändå kunde jag knappt gå när jag kom hem. Skönt att inte träna alls imorn, så jag kan vila upp vaderna lite.

Jag har ju ändå nåt roligt att berätta! Köpte biljetter till Flashback idag, så nu brudar, är de bara att vi börjar spåna på en fin-fin 90-tals oufit!

Sorry sis om jag lät lite sur förut när du ringde, men jag va så irriterad på min cykel bara.


HAHA

Vill bara meddela att det absolut inte är så att 2,5 km x 2 i Rydsspåret är tuffare än 5 km. Efter 3,5 km på femman stupar de ju för tusan rakt uppåt hela vägen tillbaka! Jag trodde jag skulle dö.


Söndag.

Ännu en vecka förbi. Förlåt om jag tjatar om det, men jag kan verkligen inte förstå att tiden går så fort! När man var yngre gick faktiskt inte tiden lika fort, jag lovar.

Har i alla fall haft en skön dag, vaknade dock och kände mig stressad över allt jag skulle hinna med, men efter att ha reviderat mina planer va de inte så farligt. Hämtade ut ett paket åt Joni som kommit till Ryd (de på Reebok har tydligen svårt att förstå att vi flyttat...) och passade på att hämta ut boken jag beställt till nästa kurs. Som tur är verkar den sjukt intressant så förhoppningsvis känns det inte riktigt så tungt som jag trott att läsa den sen.
Städade hela lägenheten, vilket var riktigt nödvändigt, och sen blev det plugg och en tupplur i solen på balkongen. Underbart!

Fick sedan ett mess av Jonis syster där det stod att jag skulle bli bjuden på grillat och skjuts tillbaka hem, bara jag kunde ta mig dit själv. Hoppade självklart på första bästa buss och fick lyxmat serverat! Inte varje dag det.

Ja, alltså det jag reviderade var att jag tog bort en springtur som hade varit nödvändig. Kanske inte det bästa att strunta i med tanke på att Vårruset är mindre än 3 veckor bort, men vad gör man. Det är faktiskt sjukt tråkigt att springa. 


Saknar.



Två veckor kvar...


1 maj.

Idag är det den första maj, vilket innebär att det var valborg igår. Det firades hos Fjolls kompis Emelie, med grill (fast i ugn) och dricka som sig bör. Sen va de kravall på skolan där vi dansade bort resten av natten! Tack för en superrolig kväll alla tjejer som var med!

1 maj innebär också en månad närmare sommaren. Alltså, tiden går så fort så jag nästan måste hålla i mig! Det är ju för sig skönt, jag behöver verkligen ett sommarlov just nu känner jag. Men å andra sidan ska jag hinna med en hel kurs till innan sommarlovet börjar. Det är också vår första kurs med en given bok som ska tentas av i slutet. Det är jag lite nervös för, vi har ju aldrig gjort nåt liknande förut. Men men, de ordnar sig väl det också till slut... Nu - frukost!