Beslutsångest!

Hjälp mig välja skor till sommarsittningen på lördag! (Klicka på bilderna för att göra dem större!)

  

Detta är alltså det första alternativet (o klänningen ser ni ju där, dock har jag ett linne under där som inte ska va på sen, klänningen blir alltså ganska mycket mer urringat...) Just nu lutar det åt de vita skorna på dessa bilder!

 

Dessa kanske passar i stilen men känns inte tillräckligt fina...

 

Eller kanske dessa?

Som sagt, just nu lutar det åt de första vita skorna, men jag vet inte... Hjälp mej!

Regnet det bara öser ner...

Se där OJOJOJ, jag bloggar:)

Japp, så är det. orkar inte dra allt som jag har gjort sen jag bloggade senast, så jag hoppar in här o låtsas som inget hänt.

Sitter o tittar ut genom köksfönstret just nu på regnet som vräker ner utanför. Funderar på hur jag ska ta med till jobbet om 1,5 timme utan att bli blöt? Hmm, får se om jag har en snäll pojkvän som kan skjutsa mej kanske:)

Håller på o plugagr lite lätt samtidigt, sista rycket nu innan skolan slutar för denna termin. Då har jag läst ett helt år på psykologprogrammet och har alltså "bara" 4/5 kvar. Hjälp, tror att tiden kommer gå rasande fort....

Snart är det alltså lov men så mycket till ledigt vet jag inte om det blir, Statoils kunder kommer få se mycket av mej, speciellt i juli då jag jobbar med eller mindre varje dag! Hualigen, de blir så där kul....

Men men, nu ska jag ta tag i min tonfisksås med tacokrydda som luktar svett o se hur de kommer sluta!