Söndag.

Från och med nu måste jag komma ihåg att det inte är nån idé att planera in plugg dagen efter utgång, som idag. Har precis börjat läsa lite NU, men har liksom varit vaken hela dagen. Usch, hatar att va bakis!
Hade en helt underbart rolig kväll igår, förfest hos Sassa o sen gick Cornelia o jag till Sliver och dansade rövarna av oss (bokstavligt talat - 10 aktivitetspoints hos Viktväktarna!) på schlagerdansgolvet. Länge sen jag dansade så mycket och blev så svettig ute. Tappade för övrigt min mobil på dansgolvet (jättekul eftersom den är dyr och sprillans ny) och märkte inget först förrens senare. Men hör och häpna! Jag gick tillbaka till där vi hade stått o dansat och då stod någon o höll i min mobil (visserligen hade skalet ramlat bort men allt va kvar och funka!) och fråga om det va den där jag letade efter! Ibland ska turen va på rätt sida. Blev en aning svettig där innan jag fick tag på den! Och den funkar utmärkt så när som på en liten bukla i skalet. Najs.
Den är ju ny förresten, och jag har fallit dit jag aldrig trodde jag skulle falla. Nej, det är ingen iPhone, men det skulle lika gärna kunna va. En HTC Wildfire blev de, med internet o hela köret. Ujuj, jag som redan är beroende av fejjan.

Nej nu måste jag plugga. Faktiskt.


En klump i min mage.

Igår var det val och Sverigedemokraterna fick 5,7 % av svenska folkets röster. Jag skäms å deras vägnar. Jag skäms för att de är så IQ-befriade att de anser att Sverige ska styras av rasister och människor som inte har några åsikter annat än för invandrar-politiken. Som Joni sa, "Hitler kunde ju ta över hela Europa". Usch.

I övrigt måste jag ju ändå tycka att det blev som jag ville. Jag röstade, inte blått, men åt det blåa hållet. Jag hoppas bara nu att Reinfeldt gör som han säger och INTE samarbetar med SD. Jag hoppas att Miljöpartiet tar sig samman och samarbetar med Alliansen (även om det sitter långt inne för dem) för att utesluta att SD kommer få någon vågmästarroll i framtiden.

Annars har jag haft en bra, men lite stressig helg. Vi fick för oss att möblera om hemma igår, så vi flyttade in matbordet i vardagsrummet och köpte ett litet barbord med 2 stolar till köket. Blev mycket bra men vi har kommit fram till att det bordet vi köpte är lite för litet så det måste åtgärdas. Vi har också satt upp världens snyggaste String-hylla i köket och fixat nya gardiner i vardagsrummet. Mycket fint!


Torsdag.

I helgen var vi ju i underbara Paris! Så fantastiskt skönt att få komma bort lite, äta god mat och dra ut på sommaren en liiiiten bit till. Och vilken stad att göra det i! Paris kan jag rekommendera till alla, så himla fint! Gick med ögonen uppåt typ hela helgen, bara för att kunna se alla underbara hus, så fina byggnader! Vanliga lägenheter i hus från sekelskiftet med smidade balkonger, så fint. Viktväktarna är dock väldigt arg på mej, men det va de värt. Croissanter med choklad går inte att motstå.

Fick en rejäl förkylning som ett brev på posten när jag kom hem, var helt utslagen igår men idag är det åtminstone lite bättre. Hatar att va förkyld!

Roligaste denna vecka var beskedet jag fick för en timme sen. Syster flyttar till Linkan om en månad! ÅÅÅÅ! Hon ska börja jobba här och det kommer bli grymt.

Ikväll ska jag på en väldigt försenad fördelsedagsmiddag hos Hanna med psykologprogrammets finest. Anna, Hanna, Sassa och mitt Korn förstås. Fabulous.


En vecka!

Nu har det gått en vecka på mitt nya viktväktar-liv. Jag måste ändå säga att det inte är så svårt som jag trodde! Man får ändå äta rätt mycket points, och jag är absolut inte hungrig, vilket jag var lite orolig för att jag skulle bli. Sen måste jag säga att det är rätt svårt när man är borta, som nu i helgen när vi va i Västervik, mycket svårt att räkna poängen då! Men men, jag gick inte över min vecko-bonus och den är ju faktiskt till för att användas så det är ju bra! Har inte vägt mej eftersom vi inte har nån våg hemma, så det är ju ganska svårt att säga om det faktiskt har gjort nåt...

Nu i helgen blir det värre, men det gör inget, för imorn åker vi nämligen till PARIS! Underbart ska det bli. Som sagt, kommer bli svårt att viktväkta, men det struntar jag i nu. Kollade väder-prognosen också, 24 grader på lördag. Svårt att klaga!