Jag vet. Dålig uppdatering.

Jag ber om ursäkt. Men jag har haft ett liv den senaste veckan, därav dålig uppdatering. Mitt liv har bland annat bestått av tv-tittande, godis-ätande och annat trevligt:)

Julen har iaf varit underbart mysig med mycket mat o trevligt sällskap! Bra presenter fick jag också:) Juldagsutgången blev riktigt lyckad även om Hotellet inte är Sveriges bästa uteställe. Men, förfesten var roligare än på länge o de är det som räknas!

Idag har jag ätit lunch med tjejorna o jag fick äntligen min kycklingsallad med feta och currydressing! Godare än någonsin, I must say! Efter det tog jag en hurt-vända till Medley o gymma lite. Dock blev de ingen simning som jag hade tänkt från början men jag tog en skön (men svindyr) solning! Tacka vet jag Campushallen med sina billiga priser (30 kr för 21 min, I like!)

Imorrn ska vi åka till Småland o fira nyår, de blir nog kul.. Dock så känner jag ingen men jag ska nog lägga på min finfina charm så blir de asbra!!:)

Nu är det jul!

Började dagen med att ta en skön prommis med Fjoll i solen, helt underbart! Dock så blir man lite lätt depressed när solen gick ned vid halv 2! Men imorrn vänder det, det är nice:)

Annars har jag o broschan gjort knäck o så tjuvstartade vi julen ordentligt med att klä granen redan idag! :)

Hemma!

Kom ju hem igår och det är så skönt att vara hemma o inte behöva bry sig om nåt! Det är verkligen en lyx nu när man vanligtvis måste gå i skolan, laga mat, diska, städa, tvätta o allt annat roligt som kommer med att man flyttat hemifrån...

Inte nog med det utan nu är det julafton om FYRA dagar! Pappa har köpt en gran idag och för första gången på VÄLDIGT många julaftnar är den fiiiin! Den brukar ju annars vara gles, för lång, för kort eller fin bara på ena sidan men denna gång har faktiskt pappa lyckats!

Som den gamla goda tiden!

Åker hem till Lotorp på fredag och fram till ungefär nyår kommer bli som när vi alla bodde i Finspång! De ska bli så mysigt.. Kommer äta kycklingsallad med fetaost o currydressing på P2, ska gå ut på hotellet o ha julklappsbyte hemma hos Malin! Det bästa av allt är ändå att alla ska vara med! L:et kommer hem o Wenche o Malin som tyvärr inte är med oss lika mycket (inte så konstigt med tanke på att vi inte bor på samma ställe längre...) ska va med varje gång vi ses! Tyvärr är inte Johanna eller Ida med o det är tråkigt.. Men i vilket fall som helst kommer det bli som när vi alla bodde i fimpen igen! Härligt!

Jullov på "riktigt"!

Nu har jag gått sista dagen i skolan för det här året! Det känns så konstigt hur fort den här hösten har gått, har börjat skolan o träffat massa nytt folk o gjort massa nya grejer o trivs som fisken i vattnet! De känns bra:)

Ikväll ska jag äta middag på Hg med tjejerna o de ska bli riktigt gott, mysigt men också lite sorgligt.. vi ses ju inte på ett tag nu!

En vecka kvar till julafton!

Blondinbella, nu har det gått för långt...

Jag har ganska länge tyckt att Blondinbella är ganska duktig som har kommit så långt innan hon knappt fyllt 18. Hon driver ett eget företag (eller är det kanske två?) och får in miljonbelopp på dem som hon bl.a. kan köpa lägenhet i Stockholm för. Jag kan ju inte säga annat än att det skulle va ganska skönt att ha så mycket pengar.

Men sedan igår har hon sitt eget TV-program Blondinbellas TV-dagbok  och jag gjorde misstaget att titta på det precis just nu. HERREGUD. Hon är ju värre än en karikatyr av en brat! Alltså, hon räknar upp vad som kommer att finnas och synas i hennes TV-program t.ex. kändisfester och plåtningar, ja sånt som är normalt i en tonårings liv lägger hon till sen. Kära lilla plutt-Bella, vad tror du om världen egentligen? VAd har du för verklighetsuppfattning? Hon nämner ju för sej, ja om man nu kan kalla det normalt men sedan när hennes assistent Emelie (ja, det är ju klart man har en assistent!!) diskar så säger hon, alltså jag kan inte förstå hur man kan diska när man kan göra annat, typ va ute o shoppa, o så blir man alldeles blöt och naglarna blir förstörda. Ja, så ska hon SJÄLVKLART ha en egen städerska när hon flyttar till egen lägenhet, för städa är det tråkigaste som finns.. JA, VEM TYCKER INTE DET?!

Stackars, stackars Nils som måste va tillsammans med henne.

Look and be amazed. http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.769388

Hemska, hemska Sanningens ögonblick!

Nu fastnade jag framför Sanningens Ögonblick igen o ett sånt där desperat pucko är med igen! Han ser fruktansvärt nöjd ut när han svarar Ja på frågan om han har tagit fler än tre illegala droger och så har hans flickvän vaxat hans rumpa. HERREGUD! Han har även tagit Anabola regelbundet o så tycker han att han är manlig också. Det var ju bra.

Tillbaka i Linkan!

Nu är jag o Joni tillbaka i Linkan efter en skön helg hemma, han i Finspång o jag i Lotorp...
Bjuder på lite julstämningsbilder från helgen!



Det är så härligt med så mycket snö! Men tyvärr håller de ju på o töa bort redan nu... Usch!

Imorrn ska vi gå genom statistik-tentan men vi har ännu inte fått tillbaka den, vilket känns sådär... Trots att jag är 99.9% säker på att jag inte klarade den så vill jag faktiskt inte få det svart på vitt inför alla i klassen! Nej, de skulle inte va så kul...


Djurens rätt i samhället?

Tittar på Insider just nu där de diskuterar pälsindustrin och de som gör allt för att stoppa den. Och då med betoning på allt. De verkar ju på riktigt helt totalt sjuka i huvudet. Självklart kan man tycka att pälsindustrin borde på ett sätt stoppas och att behandlingen av djur borde bli bättre, men att ta till metoder som hot, vandalisering och extrema demonstrationer verkar ju helt klart bara jävligt korkat. En person fick frågan om det verkligen är okej att trakassera, förfölja och hota en människa bara för att försöka få sin åsikt genom (och alltså stänga en päls-butik) och då svarar personen Ja men tänk alla djur som får lida, då kanske det måste bli så att någon lider för att få djuren att må bättre. Alltså, hur kan man säga så? Självklart ska inte djuren lida men vad är det som säger att en männsika ska lida i stället i så fall?!

Det var en person från DBF (Djurens Befirelse Front) i studion hos Aschberg och herregud är det enda jag kan sägas. Om man ska ställa upp i en diskussion kan det väl vara bra att man kan svara på frågorna?! Han blev till exempel ganska skakis när Aschberg frågade varför de inte gav sig på Scan istället, då de slaktar mååååånga fler djur än päls-handlarna. Det var tydligen en jobbig fråga.

Summan av kardemumman tycker jag är att självklart ska man aldrig plåga djur och jag är själv lite tveksam till vad jag egentligen tycker om att använda päls, men att gå så långt som att trakassera enskilda människor, sånt kan jag bara inte med. 

Det är inte lätt att va student!

Allstå min kära vänner, jag vill bara veta hur man klarar av det här med budget när man är student?! Speciellt under jultid?
Förstår inte hur de ska gå till när vi flyttar.


Lång-helg!

Det är så skönt! Är nu ledig till på måndag o då är de bara tre dagar o sen är de verkligen ledigt- på riktigt i tre veckor!
Fast man får ju inte säga att man är ledig egentligen, vi har ju bara ingen schema lagd tid (alltså ledig tycker jag...)

Cyklade hem från skolan i äckligaste vädret på länge, va som små snö-nålar i ögonen så mascaran satt under ögonen när jag kom hem... som tur är så är de inte så långt att cykla!

Imorrn blir de stan en sväng med Lina så jag inte kan säga att jag inte köpt en ÄNDA julklapp längre (hehe), sen åker jag hem till lotorp över helgen! Skönt!

Sista för säsongen!

Såg precis reklam för sista Desperate för säsongen som är på tisdag o blir helt förskräckt över hur fort tiden går! Om 2,5 vecka är de julafton o jag har inte köpt en ända julklapp... Oj, de känns inte bra! Men de löser sej som timbuk skulle sagt:)

Ser för övrigt Sanningens Ögonblick på TV nu o de måste va jordens hemskaste program... Vem i hela världen ställer upp i ett sånt program om man inte är toooootalt desperat? O så tror jag inte på lögndetektorer heller.

Seg dag!

Har varit riktigt trött o seg idag o anledningen till det är ju så klart Luciakraballen som gick av stapeln igår! Va riktigt kul dock inget storslaget o egentligen inte alls värd att köa i 10 timmar för... Men men, de va ju mysigt de me!:)
Va sjukt mycket folk o alla kom inte ens in där Timbuktu skulle spela, men eftersom vi är så smarta hittade vi en bakväg (där man egentligen inte fick gå) så vi hittade ju in ändå:) Han va bra men eftersom de va så sjukt mycket folk så  såg vi ganska dåligt o struntade i han efter ett tag..
Vimlade omkring från det ena dansgolvet till det andra med stop i lite barer där emellan, de va faktiskt riktigt kul!

Veckan som kommer ska bli så skööön då vi bara går i skolan imorrn 13-15 o på onsdag (visserligen hela dagen men de gör inte så mycket...)  Blir en tripp hem till mamma o pappa på torsdag eller kanske fredag så de blir en lugn o skön helg också!

HAHA

Va bara tvungen.....

ass flavours

Jag slår ju ihjäl mej!

Det är helt underbart mysigt med snö tycker jag, men de är faktiskt inte lika kul när de är blask o man måste cykla för att ta sig någonstans överhuvudtaget! Höll ju på o slå ihjäl mej förut när jag cyklade till gymmet... ojojoj... Blir spännande o se hur jag ska lyckas ta mej hem inatt efter sittning när det förmodligen har frusit och inte nog med det så kommer jag nog va en aning rund om fötterna då...

Fick för övrigt sålt min lucia-kraball biljett nu, skönt o bli av med den! Orkade inte bry mej så jag tog bara 250 för den, men insåg snabbt att jag skulle kunna fått mer då det har ringt tre personer inom 10 minuter efter att jag la ut den! Men men nu är den såld iaf o de är ju skönt..

Joni vann ju tyvärr inte den där utmärkelsen "årets järn", vilket var synd... Fick höra ett och annat inte jättefint ord i bilen på väg hem igår....

Nej nu måste jag hoppa in i duschen o sen åka till Anna för o förfesta lite innan sittningen, kul:)

1 december!

Idag öppnade jag den första luckan på min chokladkalender som mamma skickade med posten förra veckan, blir alltid lika glad när den får öppnas! Det betyder ju att det bara är 24 dagar kvar till julafton! :)

Är hur trött som helst idág vilket inte är så konstigt med tanke på att jag sov en timme i natt mellan typ 04.30-05.30.. Ojojoj..men de va de värt! Nu har vi våra biljetter till kraballen på lördag, de ska bli så kul!! Köpte en extra som jag tänkte sälja på anslagstavlan för kanske liiiite extra (höhö) så jag tjänar lite på de också! Bra:)

Nu ska vi titta på Boston Tea Party en sväng innan jag däckar i sängen.....