Blondinbella, nu har det gått för långt...

Jag har ganska länge tyckt att Blondinbella är ganska duktig som har kommit så långt innan hon knappt fyllt 18. Hon driver ett eget företag (eller är det kanske två?) och får in miljonbelopp på dem som hon bl.a. kan köpa lägenhet i Stockholm för. Jag kan ju inte säga annat än att det skulle va ganska skönt att ha så mycket pengar.

Men sedan igår har hon sitt eget TV-program Blondinbellas TV-dagbok  och jag gjorde misstaget att titta på det precis just nu. HERREGUD. Hon är ju värre än en karikatyr av en brat! Alltså, hon räknar upp vad som kommer att finnas och synas i hennes TV-program t.ex. kändisfester och plåtningar, ja sånt som är normalt i en tonårings liv lägger hon till sen. Kära lilla plutt-Bella, vad tror du om världen egentligen? VAd har du för verklighetsuppfattning? Hon nämner ju för sej, ja om man nu kan kalla det normalt men sedan när hennes assistent Emelie (ja, det är ju klart man har en assistent!!) diskar så säger hon, alltså jag kan inte förstå hur man kan diska när man kan göra annat, typ va ute o shoppa, o så blir man alldeles blöt och naglarna blir förstörda. Ja, så ska hon SJÄLVKLART ha en egen städerska när hon flyttar till egen lägenhet, för städa är det tråkigaste som finns.. JA, VEM TYCKER INTE DET?!

Stackars, stackars Nils som måste va tillsammans med henne.

Look and be amazed. http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.769388

Kommentarer
Postat av: rukllstolsåkare

vadåå stackar nils? han har det ju förträffligt..!

2008-12-16 @ 21:48:15
Postat av: mamsen

Måste du titta på alla knäppa program.....??

2008-12-17 @ 08:39:34
Postat av: Sister

Men hon kommer fortsätta tills hon inte längre får nån publicitet så det är bara att skita i henne så kanske hon fattar att hon är ute o cyklar

2008-12-17 @ 09:40:53
Postat av: mamsen

Men - måste man se alla knäppa program....??

2008-12-17 @ 10:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback