Jag ser ljuset

YES! Igår när jag kom hem hade de tagit bort plasten för fönstren så nu ser jag ut igen! det är underbart, man uppskattar utsikten mer på nåt sätt. Härligt.

I övrigt har jag 7 kr kvar på kontot och vill att CSN ska komma idag o inte på fredag. Som tur är hade jag lite korv i frysen o kan nog skrapa ihop en måltid idag också. Imorn blir de värre. För att inte tala om torsdag. Hualigen.

Spotifyar Melissa Horn samtidigt som jag pluggar just nu. I löv it.


Vill bara visa

Så här mycket kan vi se ut. Plasten har ramlat ner lite utanför fönstret i köket. Då kan man ju åtminstone se vad de är för väder. Bajs.


JAG SER INTE UT!

Fick precis en lätt irritationskänsla i kroppen när jag gick ut i vardagsrummet. De håller på o göra om vår fasad på huset o de är ju jättebra. Förutom att det har tagit ungefär 1,5 månad och jag ser ingen ljusning. För det första håller de på o borrar kl 7 på morgonen i fasaden 10 centimeter utanför våra huvuden när vi vill sova, o de kanske man får acceptera men de har ju hållit på så länge nu!
Men de värsta är ändå att de satt för plast för våra fönster så vi inte ser ut och kan inte vädra, men vi har ändå haft tur att balkongdörren har varit "fri" så där har vi kunnat se ut. Men nu, mina vänner, har de satt för den med!! Jag vet, de ska göra i ordning ballen också så de kanske behövs, MEN VI SER INTE UT, INTE NÅGONSTANS! De känns alltså som att sitta i en lägenhet helt utan fönster. Jättekul.


Gör ett försök.

Så där! Nu tänkte jag bjuda på ett mycket sällsynt inlägg:) Tänkte att eftersom jag spenderar mesta tiden på internet med att läsa bloggar så kan jag slänga in ett själv...

Tittar just nu på förkväll och hon gamla tanten (vad är de nu hon heter? Elisabeth?) är ju för kass. Nejnej, henne kan de skippa!

Kvällen hos oss bjuder på varma mackor och våfflor som Joni lovade mej förut, mums!

Imorn blir de middag hos Fjoll o på fredag är de dags för tack-festen med temat "barnförbjudna sagofigurer". Mycket svårt tema, men efter mycket om o men kör jag på en ond fe med svarta trasiga vingar, lack-leggings och svart tyllkjol. Sminkningen blir nog pricken över i med svart runt ögonen, svarta läppar och svarta lös-naglar. De blir prima! Kanske slänger upp en bild i helgen, om jag känner för o blogga:)



Elisabeth Höglund? Högfeldt?