KRAVALL!

Japp, nu är det dags att damma av gamla overallen som har legat o skräpat i garderoben sen Nolle-p, alltså nästan ett halvår, de är ju skandal! Har piffat o trixat så gott de går (de blir ju så bra det kan när man har ovven liksom) o nu drar jag till Anna för förfest!

O förkylning försvinner med alkohol, bara så ni vet.


-

Jag har precis tvättat Jonis mp3 i tvättmaskinen. Den funkar inte som ni kanske förstår.

Och så går det skit att plugga på det som ska vara klart imorn.

Jag har en dålig dag bara så ni vet.


GE MEJ TÖ OCH BLASK NU, TACK!

Håller på att bli tokig på den äckliga snön som aldrig vill försvinna! Jag blir på riktigt deprimerad. Nu förstår jag helt o hållet varför jag inte bor i Norrland.

Tänk att det faktiskt är första vår-månaden om två veckor o så SKA liksom all snö va borta. Vi snackar alltså ca 50 cm snö ska töa bort på två veckor. Hej översvämning. Men igår, förstår ni, då blev jag överlycklig för att det va blask på vägarna, för då va de sol som smälte bort lite av äckel-snön. Men så idag. Moln o minusgrader. Tö och blask känns väldigt långt borta.

Och så bokade Joni en resa till Kanarieöarna på fredag också. Så jag blir kvar själv i äckel-snön nästa vecka. Bitter? Inte då.


Tisdag

Har en dag off från skolan idag, vilket absolut inte ska blandas ihop med att vara ledig. Jag har massa plugg o denna vecka till basgruppen ska vi svara på hur medias ideal kan påverka en tonårings utveckling. Är faktiskt väldigt intressant att läsa om! O sen ska vi läsa en mindre intressant bok om samtal också, men de ignorerar jag just nu...
Dock har jag inte kommit längre än att jag har ätit frukost, så nu är det dags att ta tag i mej själv!

Ikväll blir de tisdagsmiddag hos Camilla, o jag har höga förhoppningar då Camilla alltid gör nåt gott o storslaget! Måste komma ihåg att påminna den som har middagen nästa vecka om att det då är fettisdagen (alltså förväntas det semlor).


Det är mycket nu!

Ojoj, känner mig lite stressad idag. Har massa plugg att göra till den underbara basgruppen där vi ska svara på frågan "Vad är avvikande utveckling?" Ni vet, den där lilla frågan. Herregud, den går inte att svara på. kan ju va i princip va som helst!

Ska också hinna med att baka kakor till Stimulus onsdagsfika vilket jag glatt tog på mej förra veckan. Ångrar jag de nu? Ja.

Ska ha basgruppen vid 15, då jag alltså ska ha hunnit svara på den där "lilla" frågan. Kl 17 är den klar o då ska jag "cykla" hem, vilket är i princip omörjligt som vägarna ser ut nu. (Btw, jag hatar snö.)

Och sen är de middag hos mej ikväll, vilket jag alltså ska hinna laga. Tänkte köra en "halv åtta hos mej" men de blev en kl 19 hos mej istället. Tänkte att vi hinner nog bli alldeles för hungriga om vi ska vänta så länge. Kom  på nu att jag inte kommer servera några grönsaker till maten, så de får ni helt enkelt äta innan om ni vill ha några. :)