Så var det igång!

Nu har jag precis haft introduktionen på första kursen, termin 5, år tre! ÅR TRE mina damer och herrar! Var fasiken försvann de andra två åren?! Tiden går så läskigt fort och det känns som de va nyss jag satt där på uppropet första dagen, den 18 augusti 2008, och höll på att dö av nervositet. Att vara tillbaka i skolan idag kändes som att vi aldrig varit borta, aldrig haft sommarlov. Nu ska jag läsa artiklar och sen ikväll ska vi ha Stimulus-möte. Japp, nu är vi igång igen.


Tillbaka i Linkan

Nu är sommaren slut på riktigt, för nu är jag tillbaka i Linkan o imorn börjar skolan igen. Känns både bra och dåligt. Ska självklart bli kul att alla kommer tillbaka hit, och att få lite rutiner, men det innebär ju faktiskt att sommaren är slut. Jaja, nog om det.

Idag har jag haft en riktig seg dag här hemma. Har städat och tvättat visserligen men annars har jag inte gått utanför dörren, bara legat på soffan! 

På onsdag är det första september och för min del innebär det ViktVäktarna. Jag är trött på att försöka sluta äta för mycket, eller inte äta onyttigt utan att det ger något resultat, så nu jäklar är det dags! Ställde mej på vågen i går, för första gången på säkert 5 år. Har undvikit det medvetet och jag har bara gissat på hur mycket jag väger. Kan meddela att det tog en hel del mod och kraft att göra det. Var skakis och helt svettig innan men jag gjorde det! Det kändes bra, och nu vet jag vad jag väger vilket gör att ViktVäktarna kommer bli mycket roligare. Förhoppningsvis. Om jag inte går upp i vikt.

Tittar just nu på Victoria´s Secret Fashion Show och jäklar vilka snygga tjejer. Om ett år eller så, efter de här med VV alltså, så får de nog lite konkurrens. Ja, från mej alltså. Hähä.

Och btw! Världens bästa pojkvän vann Finnkampen igår! Det är ju inte utan att man blir lite stolt. Det är ju ändå jag som lagat hans mat de senaste 3 åren! :)



En fin regnbåge bjöds de på utanför mitt fönster förut!


Sista soldagen?

Idag har det varit varmt för omväxlingsskull. Kanske sista soldagen för imorn ska de bli kallt och regn igen. Usch! Man blir ju lite lätt depressed när man tänker på att hösten snart är här! Hoppas verkligen inte att vintern blir lika lång och kall som förra, för då vet jag inte vad jag gör.

Är förresten redan uttråkad på att gå hemma (jobbade sista passet igår...) och nu har jag inget planerat fram till skolan börjar!

Sista fikan för denna sommar blev det också idag. Känns lite konstigt, och irriterande med tanke på P2´s öppettider! Inte ok. Men en väldigt intressant sallad från Finspångs saluhall (den du!) satt fint det med.


Underbara sommar (och happy b-day to me)

Vilken fantastisk sommar jag har haft! Sommaren är i princip slut och det känns både bra och dåligt. Känns skönt att få komma tillbaka till Linköping snart och att alla psykologer ses igen, men samtidigt så innebär det ju faktiskt att sommaren är slut. Det har gått med rasande fart även om vi hunnit med mycket!
Känns lite vemodigt att alla Fimpen-brudar far åt alla håll nu, hade ju varit lite roligare om alla följde med till Linkan! Men tack för en fantastisk sommar iaf tjejer, utan er hade det inte varit kul!

Helgen blev en smygstart på hösten i Linkan, med fika med bästa Cornet (eller ja, mest titta på folk, eller hur?:) ), målning av märkesbacken och utgång med Finspångs finest i Lördags (bra förfest, dålig musik ute) och toppat med en brunch på Pitchers i söndags. Svårslagen helg med andra ord!

Fyller ju år idag också! Det är inte fy skam. Fick världens bästa prelle av Joni, en Paris-resa! Det kommer bli grymt.