Äntligen!

Nu har jag äntligen lämnat in hemtentan! Det är som en tyngd har lyfts från mina axlar, även om jag inte riktigt kommer kunna slappna av förrän den kommer tillbaka godkänd (förhoppningsvis).

Idag har jag inga stora planer, kanske ska städa av lite här hemma, blir ju tyvärr inte så mycket sådant när man sitter o skriver tenta dagarna i ända så nu är de dags! Solen skiner också och jag funderar på o ta en springtur i Rydsspåret men jag vet inte om jag vågar riktigt än, för jag tror de är ganska halt där fortfarande... Blir nog en sväng på löpbandet ikväll istället! På tal om det sprang jag 5 km på 31.5 i lördags o i och med att mitt mål är att springa under 30 i maj så tror jag att de kommer gå bra! De känns skönt..

Har haft en bra men samtidigt lite jobbig helg... Vår Granny (farmor) somnade in i lördags morse och det känns lite konstigt. Hon var 85 år gammal o har levt ett långt o bra liv, och det var egentligen inte oväntat med tanke på att hon var sjuk. Det är svårt att fatta också i och med att vi inte träffas så ofta så det blir nog mer påtagligt när vi åker till England nästa gång. Sleep well Granny!


I tenta-träsket igen

Sitter återigen i biblioteket på skolan och sliter mitt hår över en ny hemtenta! Kan inte förstå att det ska vara så svårt varje gång... Vi får så få instruktioner så det är väldigt mycket eget tolkande - vilket kan leda till ganska mycket missförstånd. Någon tolkar på ett sätt, någon annan på ett annat.
Skönt är i alla fall att Cornelia och jag har suttit tillsammans och diskuterat idag, blir en helt annan grej när man får någon att bolla ideér med. Nu har hon dock gått till jobbet så jag måste lite på mig själv. Inte alltid helt optimalt.

Annars är allt väldigt bra just nu, speciellt eftersom man kan cykla på nästintill torra vägbanor (okej, lite överdrivet kanske men ändå) och att det ser ut att plusgraderna ska hålla i sig ett tag till! Så underbart...

Intervjun var förresten ingen intervju för dem som undrar, utan mer ett informationsmöte. Intervjun kommer senare så vi får se hur de går...


En solig dag i Lotorp

Är hemma hos mamma o pappa igen en snabbis, eftersom jag ska på sommarjobbsintervju på Mo Gård i eftermiddag! Håll tummarna för mig...
Sitter nu med ännu en hemtenta som ska vara klar den 22 mars. Usch, är så trött på alla dessa hemtentor! (Vet att jag kommer äta upp det där sen när vi ska skriva en vanlig salstenta) Skriver denna gång om ångest vilket ju för sig är väldigt intressant.

Nu ska jag ta hunden på en promenad i den underbara vårsolen! (Om bara snön ville försvinna hade allt varit perfekt...)


På promenad genom stan

Återigen är en helg över! Usch, tiden går så fort att jag bara vill stanna den helt och hållet ibland, bara för att hinna andas lite. Jag har haft en lugn helg denna helg också, som började med en promenad med Fjoll och våra kameror i fredags. Fick sådana underbara vårkänslor!
 Igår va jag på innebandy-match med Cornelia och hennes Fredrik gjorde som jag hade beställt - mål. Fick lite flashbacks från högstadiet och vår (egentligen "bortglömda") cheerleading-"karriär". Kanske nåt att ta upp igen tjejer? Eller kanske inte. 









  


Det där med o blogga varje dag.

Alltså, jag har inte riktigt fattat hur folk finner inspiration till o blogga varje dag. Jag vet ju att de är riktigt kul att läsa en blogg som uppdateras mycket och när det gäller min egen blogg så är det jättekul att kunna gå tillbaka o läsa vad jag gjorde den där dagen. Men men. Jag bloggar när jag känner för de helt enkelt.

Igår hade vi Jonis kompis Johan med flickvän här på middag, supergott o supertrevligt! Gjorde paj men sallad o bröd o så lite stekt halloumi till de, vilket kan vara de godaste som finns!

Idag står en sväng i skolan o en sprintur på löpbandet på schemat o i morse kom jag på att jag kunde spica upp gröten med lite blåbär. Blev inte mycket godare dock.

Det va allt - ta det kallt (citat nyhetuppläsaren.)


Underbara sol!

Idag är det åtminstone sol ute, men minusgrader och i kombination med plusgraderna i helgen har det blivit isgata på vägarna. Idag lämnar jag för första gången denna vinter cykeln hemma och tar bussen till skolan. Jag kan säga att det tar emot. Men hellre det än att cykla ihjäl mej.

Idag är också första dagen mot mitt mål att springa vårruset och blodomloppet på en hyfsat bra tid i maj. Jag börjar dock inte med träning, för det hinner jag inte idag, men kör en kickstart med kosten istället. Till frukost en tallrik havregrynsgröt med mjölk (ingen sylt!) o så blir det bulgur-sallad till lunch. Det känns åtminstone bra att veta att maten är okej när man inte tränar.


En bild säger mer än tusen ord.

Insåg precis att det var väldigt länge sen jag la in en bild på bloggen men eftersom jag sitter vid min brors dator så har jag inte så mycket att bjuda på nu heller.. Men hittade en bild från julafton när Hank precis fått datorn o vi va tvugna att prova webcamen. Se och njut. Eller nåt.


En lugn och skön helg.

Sitter nu hemma hos mamma och pappa och ska försöka plugga lite. Har inte gått så bra hittills men nu så.

Utanför fönstret yr snön igen, och jag som hoppades på att den skulle försvinna, inte att det skulle komma mer! Ska bli kallt igen denna vecka men plusgrader till helgen eller nästa vecka åtminstone, och då tycker jag nog att plusgraderna får hålla sig kvar lite bättre. Det är ju trots allt mars nu, första vårmånaden!

Jag har haft världens lugnaste och skönaste helg som började i fredags med att jag var lite bakis efter kravallen och det botades ganska lätt med lite chips. I lördags åkta jag hem o firade Joni hemma hos hans familj (med MASSA underbart god mat) och i igår gjorde jag absolut INGENTING. Det va underbart och välbehövligt.

Denna vecka måste jag sätta igång med hemtenta, vilket innebär en hel del plugg.