Tenta-ångest.

Usch. Tenta-ångesten börjar märkas nu! De är så jobbigt me just den här tentan - dels för att den är den första (salstentan iaf) och för att man får ha med en bok o egna anteckningar. Men de är ju skönt kanske man tänker då, och jo visst är de skönt men de är himla svårt också. Jag vet liksom inte hur jag ska plugga! Försöker läsa o läsa men de finns ju så mycket så de är svårt att känna att man läst tillräckligt...

Har precis kommit hem från måndags-middagen hos towe, mycket gott med vegetarisk lasagne! Trevlig med en mys-stund med tjejerna också, synd att Lina inte kom dock.. De va ett väldigt skönt avbrott från tenta-tänket!

Ska dra lite om i fredags också, vilket jag inte gjort som Johanna påpekade:) De va iaf hiiiimla roligt! Väldigt bra uppstyrt av vår härliga fest-grupp... Va ju som sagt White Trash tema och trashigt va de verkligen!! Fast på ett roligt sätt:) Dukningen bestod av toa-papper som servetter och salt och peppar från Donken, o inredningen var ballonger (från donken!) och affischer från Sibylla! Mycket tjusigt!:) Alla hade verkligen gått in för att se så trashiga ut som möjligt o alla lyckades verkligen... Bilder finns på Fejjan!!



Va de nån som sa trashigt?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback